Marion GodartDori CsengeriMisa HaradaDominique Denaive ParisMonies

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Viiskulmassa." Lue lisää...

Dominique Denaiven kesäkorut ovat saapuneet Mustahöyheneen!

Julkaistu 16.07.2017

Väreinä mm. raikasta papaijahedelmää, sahraminkeltaista kultaa, laguunin vihreyttä ja viilentävää minttua. Ranskalaissuunnittelijan upeissa koruissa purjehdit niin kesäjuhliin kuin rannallekin 🌴

Lue lisää

Takaisin...

Marion Godartin pukukoruja saa vihdoinkin Suomesta – Mustahöyhenestä! 🍒

Julkaistu 27.06.2017

Ranskalaiset suunnittelijasiskokset ovat luoneet jo kolmekymmentä vuotta herkullista pop-taidetta omalla muotimerkillään! Marion Godartin hauskat isot pukukorut tunnetaan ympäri maailmaa. Humoristiset kissat, kirsikat, banaanit, papukaijat ja villit retrokuviot sopivat kesäjuhliin ja rannalle.

Lue lisää

https://www.facebook.com/Mustahoyhen/videos/1642318579123232/

Takaisin...

Mustahöyhen odottaa kesäjuhlavieraita

Julkaistu 13.06.2017

Myymälässämme on nyt runsaasti krinoliinista valmistettuja hurmaavia hiuskoristeita. Värit: keltainen, violetti, sähkönsininen ja musta. Tuotteet on suunnitellut ja valmistanut Mustahöyhenelle Tytti Helles.

Takaisin...

Mustahöyhenen kesäaukiolo

Julkaistu 08.06.2017

Mustahöyhenen aukioloaikoihin vaikuttaa kesän ajan Helen Oy:n sähköverkkotyö liikkeemme edustalla Laivurinkadulla. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Pyydämme teitä huomioimaan Facebookissa aukioloaikapäivityksemme saapuessanne Mustahöyheneen. Yhteydenottoihin vastaamme arkisin puhelimitse, sivujen kautta sekä Facebookissa. Olemme avoinna tarvittaessa myös sopimuksen mukaan.

Mustahöyhen toivottaa kaikille kaunista kesää, älkäämme antako kaivutyön haitata ☀

Takaisin...

Kaunis lahjaidea Äidille ❤️

Julkaistu 08.05.2017

Italialaisen Pasottin ylelliset kenkälusikat ovat hieno lahjaidea. Pitkävartisia kenkälusikoita saa monissa eri eläinaiheissa, hopeoituina ja kullattuina. Mallistossa on myös hauskoja aiheita tyylikkäästä art deco -mallista sporttiseen golfpalloon. Arvokkaimmat kenkälusikat ovat emaloitua kästityötä.

Takaisin...