Misa HaradaDori CsengeriKirsi NisonenMarion GodartKristina Dragomir

"Mustahöyhen is a worthwhile boutique for seductive jewellery and accessories that serves you now as an online shop as well." Read more...

Mustahöyhen esittelee kevään 2017 herkut!

Posted on 27.3.2017

Pasottin kuusikymmentä vuotta

Mustahöyhen on edustanut tyylikkäitä italialaisia Pasottin sateenvarjoja ja kävelykeppejä Suomessa jo kahdeksan vuoden ajan. Pasottin menestyksekäs perheyritys juhlii parhaillaan 60-vuotista uraansa yhtenä aikamme kiehtovimmista asustebrändeistä. Mustahöyhenen valikoimasta löytyy hienostuneita sateenvarjoja niin daameille kuin herroillekin. Suureen suosioon ovat nousseet myös Pasottin kävelykepit ja ylelliset kenkälusikat.

Jokainen haluaa oman Dorinsa!

Kevään aikana salonkiimme saapuu uusi valikoima telavivilaisen Dori Csengerin koruja. Tällä kansainvälisesti tunnustetulla tekstiilitaiteilijalla on runsaslukuinen ja innokas kannattajakuntansa, jonka toivomuksesta uusia herkkupaloja on jälleen luvassa. Dori Csengerin korkealaatuiset, soutache-tyyliset korut ovat kuin värikkäitä pienoisveistoksia, ja niistä on omistajalleen iloa koko elämän ajalle.

Hatut, joissa on asennetta

Mustahöyhenen hattuvalikoima on näyttävä ja tarjoaa hattuharrastajan vaatimuksiin paljon persoonallisia ja kiehtovia luomuksia. Misa Harada ja Kristina Dragomir ovat alansa huippusuunnittelijoita, joista Mustahöyhen on ylpeä. Hattuja löytyy sekä hillityn juhlaviin tilaisuuksiien, iloisiin kesäkarkeloihin että arjen kruunuksikin.

 

Denaive – korutaidetta resiinistä

Mustahöyhenen koruvalikoimassa on vakiinnuttanut paikkansa ranskalainen Dominique Denaive, jonka koruissa yhdistyvät leiskuvat värit ja rohkean runsaat muodot. Väripaletilla on kaunista taivaan sineä, valkoista kookosta, rodoniittikiven ruusunpunaisia sävyjä, kirpeää absintin keltavihreää sekä syvää tummanvihreää meren syleilystä.

 

Mustahöyhen <3 Kirsi Nisonen

Mustahöyhen tuo Kirsi Nisosen klassisen kauniit rusettiturbaanit kevään juhliin! Turbaani saapuu pastellinsävyissä ja diskoilevissa metallinhohtoisissa väreissä. Tämä hieno päähine edustaa suomalaista suunnittelua ja käsityötaitoa ja on kunnianosoituksemme satavuotiaalle Suomelle.

 

Mustahöyhen

Mustahöyhenen kahdeksanvuotinen taival persoonallisten korujen ja asusteiden erikoisliikkeenä sai alkunsa omistajansa Italian ekskursioista. Näillä matkoilla kuvataiteita opiskeleva nuori Madame Mustahöyhen löysi monien salaperäisten ja polveilevien pikkukatujen design-koruliikkeet, itse koruseppien puodit ja vintage-asustesalongit.

Vastaan tuli jännittävä maailma jollaista Helsingistä ei löytynyt. Sellainen piti siis ehdottomasti luoda. Aluksi ihastuttavien korujen maailma oli harrastus opintojen ohella – pieni korusalonki, jossa aika pysähtyi ilman aukioloaikoja. Nyt tämä sama maailma on ollut uusien löytäjiensä ilona Helsingin Viiskulmassa jo yli kaksi vuotta, ja jatkaa boheemina kulttuuritekona ainakin taas yhden vuoden lisää.

 

Tervetuloa nauttimaan tästä Punavuoren tummavihreästä aikataskusta!

 

Mustahöyhen Boutique
Laivurinkatu 41. Viiskulma, Helsinki.
Avoinna ma-pe klo 12-18.
Puh. 0400 433 888, www.mustahoyhen.com

 

Back...