Marion GodartPasottiDori CsengeriMisa HaradaDominique Denaive Paris

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Misa Harada

Misa Harada on arvostettu japanilais-englantilainen hattusuunnittelija. Valmistuttuaan Lontoon Royal College of Art -taideyliopistosta, Harada sai merkittävimmän oppinsa kuninkaallisen modistin, Frederick Foxin palveluksessa. Vuonna 1998 Misa Harada perusti oman nimikkomerkkinsä, jonka rohkeat ja äärimmäisen tyylikkäät luomukset ovat vertaansa vailla.

Misa Haradan perinteikkään ja ainutlaatuisen hattusuunnittelun innoittajina ovat olleet niin ikään Katharine Hamnett, Thierry Mugler ja Yohji Yamamoto. Marraskuussa 2015 Tokion Pola museo esitteli näyttävän ”Hats off” retrospektiivin Misan luomuksista.

Kuninkaallisen asiakaskuntansa lisäksi Misa Harada on tähtien suosiossa: muun muassa Rolling Stones, Scissor Sisters, Mickey Rourke, Jennifer Anniston ja Britney Spears esittelevät hänen hattujaan. Valokeilaan toi myös aikanaan stailauksen ilotulitus, Sinkkuelämää-tv-sarja.

Misa Haradan naisten ja miesten mallistoja myydään ympäri maailmaa viidessätoista maassa ja yli sadassakahdessakymmenessä liikkeessä, joista Suomen jälleenmyyjä on Mustahöyhen.

“Designing hats is one thing
but making them into my vision is another.”

– Misa Harada

Takaisin...