Dominique Denaive ParisPasottiMoniesKristina Dragomir

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Misa Harada

Misa Harada on arvostettu japanilais-englantilainen hattusuunnittelija. Valmistuttuaan Lontoon Royal College of Art -taideyliopistosta, Harada sai merkittävimmän oppinsa kuninkaallisen modistin, Frederick Foxin palveluksessa. Vuonna 1998 Misa Harada perusti oman nimikkomerkkinsä, jonka rohkeat ja äärimmäisen tyylikkäät luomukset ovat vertaansa vailla.

Kuninkaallisen asiakaskuntansa lisäksi merkki on myös tähtien suosiossa. Misa Haradan naisten ja miesten mallistoja myydään ympäri maailmaa viidessätoista maassa ja yli sadassakahdessakymmenessä liikkeessä, joista Suomen jälleenmyyjä on Mustahöyhen.

“Designing hats is one thing
but making them into my vision is another.”

– Misa Harada

Misa Haradan upea vintage-henkinen syys-talvimallisto 19/20 on saapunut liikkeeseemme. Useimmat mallit ovat myynnissä ainoastaan yksittäiskappaleina.

Koska hattuvalikoimamme on runsas, siksi kannattaa varata aika etukäteen hattusovitukseen, jotta voimme palvella teitä vieläkin paremmin.

Tutustu Misa Haradaan myös verkkokaupassamme >

 

Takaisin...