Kirsi NisonenMisa HaradaDori CsengeriKristina Dragomir

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Ortigia

Verkkokauppaan >

Ortigia on Sue Townsendin 2006 perustama hurmaava italialainen saippua- ja tuoksuyhtiö aurinkoisessa Sisiliassa. Ylenpalttinen valikoima saippuoita, tuoksuja, voiteita, kynttilöitä ja öljyjä on valmistettu Sisiliassa luonnonmukaisesti alkuperäisistä ainesosista.

Ortigian kiehtovan tuoksumaailman on luonut mestari parfymööri Lorenzo Villoresi. Inspiraation loputtomana lähteenä ovat upeat värit ja tuoksut, joita Ortigian saaren kaunis, historiallinen ja trooppinen ympäristö tarjoaa.

Ortigian tuoteperheen ydin on täysin luonnollinen hajuvesi. Tuotteiden ainesosina on luonnonmukainen oliiviöljy, kasviglyseriini ja orgaaniset värit. Merkki ei tue eläinkokeita, mikä on Mustahöyhenelle tärkeää. Ortigian tuotteet eivät myöskään sisällä nikkeliä, silikonia tai parabeeneja.

Pienten paikallisten perheyritysten perinteikäs käsityötaito on tuotesarjan ylpeyden aihe ja laadukkaiden tuotteiden perusta.  Hurmaava koristeellinen pakkaus on Sue Townsendin suunnittelema ja esittelee sisilialaista historiallista kuvastoa ja sen runsasta eksoottista värimaailmaa.

Ortigia on nimetty kauniin pienen saaren mukaan, joka on osa Siracusan kaupunkia. Ortigian kaduilla voit aistia loistokkaan barokin hiljalleen murenevan julkisivun, mikä näkyy kolmelle puolelle merta. Etnan läheisyydessä rikkaassa vulkaanisessa maaperässä viihtyvät sadat appelsiini- ja sitruunapuut – Euroopan ainoat veriappelsiinit – sekä tuotteiden ainesosissa esiintyvä greippi, manteli, pistaasipähkinät, sahrami, viiniköynnökset, oliivit ja kaktus.

Saaren ainutlaatuinen, rikas ja hyvin kerroksellinen historia on toiminut innoittajana Ortigia merkin tarinassa. Lukuisten valloituksien, hyökkäysten ja taisteluiden jälkeen mm. kreikkalaiset, foinikialaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, arabialaiset, normannit, Hohenstaufenit, Angevinsit, Aragonialaiset ja Bourbonit ovat jättäneet sen kulttuuriin merkkinsä.

Mustahöyhen on Ortigian virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan upeaan aromaattiseen tuoksumaailmaan liikkeeseemme Korkeavuorenkadulle.

Takaisin...