MoniesDominique Denaive ParisKristina DragomirMisa HaradaDori Csengeri

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Mustahöyhenen omat hiuskoristeet

 

Mustahöyhen valmistaa juhlavia ja helppokäyttöisiä hiuskoristeita krinoliinista. Kaikki mallit ovat yksittäiskappaleita ja toinen toistaan persoonallisempia luomuksia.

Tällä hetkellä väreinä ovat tummansininen, lohenpunainen, musta, luumu, valkoinen, kirkas vihreä, keltainen ja nude. Koristeisiin on mahdollista loihtia myös kahden värin yhdistelmiä erikoistilauksena. Tuotteissa on klipsi ja rintaneulakiinnitys, hinta alkaen 80 euroa.

Mustahöyhenen valikoimaan kuuluvat myös hattutaiteilija Kristina Dragomirin pikkuhatut sekä näyttävät hiuspannat hunnulla. Tuotteet ovat yksittäiskappaleita joten kannattaa tulla tutustumaan Korkeavuorenkadulle kauppamme monipuoliseen runsauteen.

Löydät myös hurmaavat hius- ja asustekukat Mustahöyhenestä. Koska teetämme jatkuvasti uusia erilaisia malleja useissa väreissä, kukkaloistoa kannattaa tulla ihailemaan paikan päälle.

Takaisin...