Dori CsengeriPasottiMarion GodartKirsi Nisonen

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Nordenfeldt & Tarja Turunen The Voice of Finlandissa!

Julkaistu 11.1.2016

Nordenfeldt-merkin perustaja Julia Trompert on suunnitellut Tarja Turusen The Voice of Finland -asut myös kaudelle 2016. Hänen luomansa saksalais-suomalainen vaatemerkki vastaa Tarja Turusen tyylikkäästä kiertueglamourista. Puvuissa on takuuvarmaa mustaa ja dramaattista nahkaa sekä hienostuneita yksityiskohtia.

Mustahöyhen on Nordenfeldtin Suomen jälleenmyyjä. Tervetuloa tutustumaan!

Nordenfeldt, Tarja Turunen, The Voice of Finland 2016 Nordenfeldt, Tarja Turunen, The Voice of Finland 2016 Nordenfeldt, Tarja Turunen, The Voice of Finland 2016 Nordenfeldt, Tarja Turunen, The Voice of Finland 2016

Takaisin...