Kristina DragomirPasottiDominique Denaive ParisMoniesKirsi Nisonen

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Upea Miss M. esittelee Mustahöyhenen asusteet

Julkaistu 29.3.2016

We Are The People on helsinkiläinen kollektiivi, joka tuo yhteen muodin ja taiteen luovat taitajat. Upea Miss M. esittelee Mustahöyhenen asusteet: Kirsi Nisosen klassikko-kipparilakin, Denaiven upeat helmet sekä Dori Csengerin ylelliset korvakorut. Mukana myös pinkki herkkupala liikkeemme vintage-hattukokoelmasta.

www.wearethepeople.fi/portfolio-item/missm/

Kirsi Nisonen, Dominique Denaive & Dori Csengeri / Miss M by We Are the People Kirsi Nisonen, Dominique Denaive & Dori Csengeri / Miss M by We Are the People Kirsi Nisonen, Dominique Denaive & Dori Csengeri / Miss M by We Are the People

Takaisin...