Dori CsengeriMoniesDominique Denaive ParisMarion GodartKristina Dragomir

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa." Lue lisää...

Lumoavia asusteita ja taiteen luovaa voimaa

Julkaistu 08.4.2016

We Are The People -kollektiivi esittelee muodin ja taiteen luovaa voimaa. Survivor-sarjan kuvissa näet Mustahöyhenen koruja ranskalaiselta Dominique Denaivelta. Hurmaava hopeinen kävelykeppi on italialaisen Pasottin mallistosta. Näitä huikeita design-merkkejä kannattaa tulla ihastelemaan liikkeeseemme vaikka kauempaakin. Tervetuloa.

www.wearethepeople.fi/portfolio-item/survivor/

Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People

Takaisin...