Kirsi NisonenMarion GodartDori CsengeriDominique Denaive ParisKristina Dragomir

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Lumoavia asusteita ja taiteen luovaa voimaa

Julkaistu 08.4.2016

We Are The People -kollektiivi esittelee muodin ja taiteen luovaa voimaa. Survivor-sarjan kuvissa näet Mustahöyhenen koruja ranskalaiselta Dominique Denaivelta. Hurmaava hopeinen kävelykeppi on italialaisen Pasottin mallistosta. Näitä huikeita design-merkkejä kannattaa tulla ihastelemaan liikkeeseemme vaikka kauempaakin. Tervetuloa.

www.wearethepeople.fi/portfolio-item/survivor/

Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People Pasotti Silver Walking Stick & Dominique Denaive Earrings / Survivor by We Are The People

Takaisin...