Kristina DragomirDominique Denaive ParisMarion GodartDori Csengeri

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Dominique Denaiven korut ovat saapuneet hienostuneissa keväisissä väreissä!

Julkaistu 19.3.2017

Marmorinen ruusutee ja jäänsininen sekä antiikin ajan hiekan väri pääsevät esille suunnittelijan näyttävissä ja suurissa desingkoruissa.

Denaiven korut valmistetaan Ranskassa, alusta loppuun käsityönä. Prosessi on monivaiheinen, resiiniseos valetaan taiteilijan valmistamiin tinamuotteihin, jonka jälkeen jokainen korun osa hiontaan täydellisen pinnan saavuttamiseksi. Lopuksi kappaleet viimeistellään kiillottamalla ja liittämällä metalliosat.

Korkealaatuisesta taideresiinistä valmistettu koru on lähes yhtä kovapintainen kuin keramiikka- tai kivikoru. Oikein säilytettynä ja hyvin kohdeltuna, koru säilyy kauniina koko eliniän ja pidempäänkin.

Takaisin...