Dominique Denaive ParisMisa HaradaPasottiMoniesDori Csengeri

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Mustahöyhen avasi liikkeen Helsingin Viiskulmaan

Julkaistu 15.4.2015

Vuonna 2009 perustettu koru- ja asusteliike Mustahöyhen avasi uudessa osoitteessa Helsingin Viiskulmassa, Laivurinkatu 41:ssä.

Mustahöyhen on ainutlaatuinen salonkiliike, jonka suurin ja kirkkain päämäärä on tarjota asiakkailleen kauniita värejä, koruja ja asusteita sekä tunnelmia maailmalta – tai kenties omasta maailmastaan.

Tämän ajattoman korukeitaan pitämisen suurin ilo ovat korufanit, ihailijat ja erilaiset värikkäät ihmiset, jotka innostuvat kaupan antimista. Eläytyvät, lumoutuvat, hullaantuvat. Ja vastavuoroisesti inspiroivat Mustahöyhentä.


”Sieltä minne päättyy järjellinen,
alkaa mielikuvituksen lavea tie.”


Ilahduttavaa on, että Mustahöyhenen aarrelippaasta löytyy tänäkin vuonna inspiraatiota myös vaativampaan makuun, kuten Mallikoulu-ohjelman stailaukseen. Aikaisempina vuosina Mustahöyhenestä tuttuja koruja on nähty mm. Maria!-showssa, Elle-gaalassa sekä lukuisissa aikakausjulkaisuissa, kuten Gloriassa, Ellessä, Trendissä, Häät-lehdessä, Costumessa, Oliviassa, Annassa, Eevassa, Kotiliedessä, Kauneus & Terveys -lehdessä ja HBL:ssä. Mustahöyhen on iloinen tästä upeasta näkyvyydestä, josta kiitos kuuluu innokkaille ja ennakkoluulottomille toimittajille sekä stailisteille. Myös monivuotinen yhteistyö suunnittelija Kirsi Nisosen kanssa jatkuu.

Mustahöyhen on historiansa aikana muuttanut kolmesti, ja nyt olemme ensimmäistä kertaa Viiskulmassa. Mukana siirtyy aina tumma, merenpohjanvihreä tunnelma ja mitä erikoisimmat asusteaarteet, kuten italialaisen Pasottin sateenvarjot, joista Mustahöyhen tunnetaan. Tarjoamme nykyisin myös Suomen kuumenevaan hellekesään soveltuvia Pasottin päivänvarjoja ja erilaisia viuhkoja.

Suurena tapauksena Mustahöyhen tuo ensi kertaa Suomeen uskomattoman isot ja värikkäät Dominique Denaive -korusarjan korut! Suunnittelija on ranskalainen muovimuotoilun taituri, joka loihtii toinen toistaan herkullisempia muotoja kirkkaissa, metallisissa ja hehkuvissa väreissä. Tämä korkealaatuinen brändi todellakin tyrmää ajatuksen hillityn huomaamattomasta tyylistä. Mustahöyhen povaa Dominique Denaivelle rohkeaa ja villiä ihailijajoukkoa myös Suomessa.

Tervetuloa tutustumaan Uuteen Mustahöyheneen sekä Dominique Denaiven korumaailmaan!

 

Mustahöyhen Boutique
Laivurinkatu 41. Viiskulma, Helsinki.
Avoinna ma-pe klo 12-18.
Puh. 0400 433 888, www.mustahoyhen.com

 

Dominique Denaive Paris

Dominique Denaive Paris

Dominique Denaive Paris

Dominique Denaive Paris

Patrice

Patrice Jewellery

Pasotti

Pasotti

Pasotti

Pasotti

Mustahöyhen

Mustahöyhen

Takaisin...