Misa HaradaKristina DragomirMarion GodartKirsi NisonenMonies

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Mustahöyhen esittelee kesän värit sekä lelut!

Julkaistu 30.5.2016

Mustahöyhen on varautunut huolellisesti kesäjuhlavieraiden hiuskoriste- ja hattutarpeisiin. Vaikka Helsingissä perinteikkäät ja tyylikkäät hattuliikkeet ovat harventuneet, haluaa Mustahöyhen haastaa kaikki rohkeat pukeutujat tutustumaan hattujen lumoavaan maailmaan ja hankkimaan itselleen palan mitä hienointa asustetaidetta.

Ajankohtainen ylioppilaslaketti

Yo-laketti on jo monille tuttu kevään merkki. Tämä Kirsi Nisosen ja Bob Helsingin yhteistyönä suunnittelema mainio ylioppilashatuke on taas myynnissä Mustahöyhenessä. Bilekaverina tietenkin tyylikäs yo-mirri.

Hattutaiteilija Misa Harada

Japanilais-englantilainen Misa Harada on Mustahöyhenen ylpeyden aihe. Tämän lahjakkaan suunnittelijan kesähattumalliston huippuluomuksiin, korkealaatuisiin panama- ja olkihattuihin ihastut varmasti. Klassisen tyylikkäiden värien rinnalla on myös iloista oranssia.

Korujen aurinkokuningas Dominique Denaive

Todellisena kesäaurinkona taivaalle nousee Mustahöyhenen suosikki – Dominique Denaive. Denaiven koruissa on leikkisää auringon keltaista, sinistä denimiä, viettelevää fuksiaa, veden solinan raikasta turkoosia sekä vinha väriyhdistelmä Jouet, jossa legomaiset perusvärit tekevät isoista koruista hauskan näköisiä leluja.

Hovimodisti Kristina Dragomir

Uutena tulokkaana valikoimassamme on satumaisen kiehtova hattusuunnittelija Kristina Dragomir. Hän loihtii Bukarestin ateljeessaan moderneja ja mitä mielikuvituksellisimpia päähineitä niin Mustahöyhenelle, kuin Romanian kuninkaallisillekin. Malliston herkkupaloja ovat supersankari- ja eläinhahmoiset, menevät lippalakit sekä harsomaisen keveät hunnut ja juhlahatut.

Pasottin kävelykepit ja sateenvarjot eivät jää huomiotta

Italialaisen Pasottin valikoima on täydentynyt kauniilla kukallisilla sateenvarjoilla. Värejä on mistä valita. Suurta kiinnostusta herättäneet hopeakahvaiset, Hercule Poirot -tyyliset kävelykepit ovat myös tyylikäs asuste sekä daameille että herroille, ikään katsomatta.

Mustahöyhenen asusteaarteet

Mustahöyhenen valikoimaan kuuluu merkkituotteiden lisäksi runsaasti erilaisia pieniä asusteita kuten viuhkoja, hattuneuloja, hiustikkuja, silkkihuiveja ja juhlavia silkkipussukoita, joita saapuu liikkeeseemme käsityöläisiltä ja korutaiteilijoilta eri puolelta maailmaa. Meiltä löydät myös hurmaavia kristalli- ja höyhenkorvakoruja sekä erilaisia onnenriipuksia.

Lue lisää.

Mustahöyhen toivottaa kaikki ylellisten hattujen ja asusteiden ystävät tervetulleeksi Helsingin Viiskulmaan!

 

Mustahöyhen Boutique
Laivurinkatu 41. Viiskulma, Helsinki.
Avoinna ma-pe klo 12-18.
Puh. 0400 433 888, www.mustahoyhen.com

 

Kristina Dragomir

Kristina Dragomir

Sominique Denaive

Dominique Denaive

Kristina Dragomir

Kristina Dragomir

Misa Harada - Kiki Hat

Misa Haradan olkihattu romanttiselle veneretkelle

Pasotti

 Pasottin hopeinen tiikerifrakkikeppi

Misa Harada Panama Hat

Misa Haradan panamahattu Casablanca-tyyliin

Kristina Dragomir

Kristina Dragomirin kesäillan eleganssia

Mustahöyhen - Asusteet - Hiustikut

Mustahöyhenen hiuskoristeita

Mustahöyhen - Asusteet - Viuhka

Mustahöyhenen asusteaarteita

Takaisin...