PasottiDori CsengeriMarion GodartMoniesKirsi Nisonen

"Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike Helsingin Ullanlinnassa, joka palvelee teitä nyt myös verkkokauppana." Lue lisää...

Tervetuloa hehkuva Juhlakausi!

Julkaistu 03.11.2015

Mustahöyhen on valmistautunut jännittävään juhlakauteen huolella. Ranskalaisen Dominique Denaiven uusi mallisto on värikäs kuin tanssivat syksyn lehdet. Väripaletilla on mm. kullanhohteella terästettyä punaista ja kuumaa oranssia. Mystiikkaa ja henkisyyttä symboloivaa violettia, sekä rauhoittavaa jaden vihreää. Korut tuovat talvellakin kiehtovan Pariisin luoksemme.

Myös ranskalaisen Bohon huumaavat parfyymit ovat valikoituneet Mustahöyhenen syystarjontaan. Kampanjahintamme on vain 27 euroa. Kokoelmassa on kolme ihastuttavaa vaihtoehtoa: Corsica, Goa ja Iles Éoliennes. Näiden korkealaatuisten parfyymien ainesosat ovat sataprosenttisesti luonnonmukaisia. Bohon periaatteisiin kuuluu luonnon säästeliäs kohtelu, siksi tuoksuilla ei ole ylimääräisiä kartonkipakkauksia tai prameaa ulkoasua – vain kallisarvoinen parfyymi hillityssä lasipullossa.

Lumisadesäähän Mustahöyhen suosittelee niin ikään Pasottin tyylikkäitä sateenvarjoja. Pasottin hauskat kenkälusikat ja värikkäät varjot voivat myös tuoda oivan ratkaisun kimurantteihin joululahjapohdintoihin.

Korujen ja asusteiden ystävää voit ilahduttaa myös Mustahöyhenen Lahjakortilla.

Tervetuloa vastaanottamaan lämpimän hehkuva juhlakausi torstaina 5.11. klo 14-21 Design District Helsingin Late Night Shopping -illan merkeissä.

 

Mustahöyhen Boutique
Laivurinkatu 41. Viiskulma, Helsinki.
Avoinna ma-pe klo 12-18.
Puh. 0400 433 888, www.mustahoyhen.com

 

Boho Cosmetics

Boho Cosmetics

Dominique Denaive Paris

Dominique Denaive Paris

Dominique Denaive Paris

Dominique Denaive Paris

Pasotti

Pasotti

Pasotti

Pasotti

Design District Late Night Shopping 5.11.2015

Design District Helsinki Late Night Shopping 5.11.

Takaisin...